Νέλλη Τζιβαρίδου - Πλαστικός Χειρούργος

Ακολουθήστε μας στο Facebook   Ακολουθήστε μας στο Google+
Η Πλαστική Χειρουργική είναι μια μοντέρνα ιατρική ειδικότητα, που προκαλεί το ενδιαφέρον ανδρών και γυναικών μόνο στο άκουσμά της. 
Το όνειρο και ο στόχος πολλών ανθρώπων είναι η βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης, είτε από κληρονομικά χαρακτηριστικά που δεν τους αρέσουν, είτε από τις δυσάρεστες συνέπειες του χρόνου ή κάποιας ασθένειας.
Η επιλογή ενός Εξειδικευμένου Πλαστικού Χειρουργού είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη του ιδανικού σας στόχου. Έχοντας βαθιά γνώση της Πλαστικής Χειρουργικής, σας καλωσορίζω στον δρόμο προς την φυσική ομορφιά και την αρμονία των αναλογιών που μπορείτε να αποκτήσετε. 
Ας ανακαλύψουμε μαζί τον τρόπο να φαίνεστε τόσο όμορφοι όσο νιώθετε στην καρδιά σας! 
Σας Περιμένω!

[ Βιογραφικό | Επικοινωνία ]

Πλαστική Χειρουργική

Η Πλαστική Χειρουργική είναι μια ιατρική ειδικότητα αφιερωμένη στην βελτίωση και αποκατάσταση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας του σώματος.

Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να διαχωριστεί σε δύο κατηγορίες:

- την Επανορθωτική Χειρουργική &
- την Αισθητική Χειρουργική

περισσότερα

Αισθητική

H ομορφιά, η ηρεμία και η καλαισθησία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ισορροπημένες προσωπικότητες. Η ανάγκη για αισθητική περιποίηση στις ημέρες μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, αφού αποτελεί τον αντίποδα στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας! 
Ακολουθούν χρήσιμα tips ομορφιάς...

περισσότερα

Διαιτολογία

Ποιος δεν θα ήθελε νεότερη, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα; Η φύση μας παρέχει μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών που συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον με την βοήθεια τους το δέρμα μπορεί να παραμείνει υγιές, όμορφο και καθαρό. Μια σωστή διατροφή πλούσια σε λαχανικά και φρούτα, είναι το πρώτο βήμα για μια όμορφη επιδερμίδα και ένα ενυδατωμένο δέρμα.

περισσότερα