Επικοινωνία

Επικοινωνία
Αλκιβιάδου 110, 18532, Πειραιάς
τηλ. 210 4178373
fax. 210 4123027
e-mail tzivaridou@plastikos.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Υγρό Lifting

Οι ρυτίδες που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου στο πρόσωπό μας είναι από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος.Σταδιακά, αυξάνονται σε αριθμό, βαθαίνουν και το χειρότερο συνοδεύονται από άδειασμα στα μάγουλα ή χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η απόφαση για μια επέμβαση Lifting στο πρόσωπο είναι αρκετά δύσκολη και συνήθως φοβίζει έναν μεγάλο αριθμό ανδρών και γυναικών που χρειάζονται βελτιώσεις στο πρόσωπο τους αλλά όχι τόσο ριζικές.

Έτσι, με μη επεμβατικό τρόπο και πάντα στο ιατρείο, η γιατρός θα σας προτείνει ένα συνδυασμό θεραπειών που θα οδηγήσουν τελικά στο αισθητικό αποτέλεσμα ενός Lifting: με ενέσιμα μόνο υλικά και εξού η ονομασία τουυγρού Lifting.

Το Botox ή Dysport είναι η αρχική κίνηση που θα απομακρύνει τις ανεπιθύμητες ρυτίδες από το μέτωπο, το μεσόφρυο, τα μάτια και θα επιτρέψει την ανόρθωση των φρυδιών.Παράλληλα η χρησιμοποίηση της αλλαντικής τοξίνης στο περίγραμμα του προσώπου και στο λαιμό δημιουργεί μια ανόρθωση του μέσου προσώπου γνωστή και ως Nefertiti Lift.

Με παχύρευστο υαλουρονικό οξύ (VOLUMA, ULTIMATE, SUB-Q) αυξάνονται τα ζυγωματικά, οι παρειές και διορθώνεται το περίγραμμα του προσώπου. Με πιο λεπτόρρευστα υαλουρονικά διορθώνονται οι ρινοπαρειακές αύλακες, οι ρυτίδες συνοφρύωσης και η κροταφική περιοχή.

Με ακόμα πιο λεπτόρρευστα υλικά σχηματίζεται το περίγραμμα τον χειλιών, προστίθεται όγκος στα χείλη που μικραίνουν λόγω γήρανσης και διορθώνονται οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα  χείλη και τα μάτια.

Ειδικά υαλουρονικά χρησιμοποιούνται για μεσοθεραπεία και ενυδάτωση του δέρματος του προσώπου. Ένα ιδιαίτερο υλικό που χρησιμοποιείται στην φάση της αναδόμησης του προσώπου είναι και ο υδροξιαπατίτης Radiesse, που έχει άριστα αποτελέσματα και στην διόρθωση μικρών ατελειών της ράχης της μύτης για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Η θεραπεία με βλαστοκύτταρα για την βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας και το γέμισμα των πολύ ψιλών και επιφανειακών ρυτίδων είναι επίσης μία νέα θεραπεία.

Τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται από τον ίδιο ασθενή και με την μέθοδο  της μεσοθεραπείας τοποθετούνται στο χόριο της επιδερμίδας επιτυγχάνοντας σταδιακή ανάπλαση του δέρματος.

Με όλα αυτά τα ενέσιμα υλικά επιτυγχάνεται η ανάπλαση της επιδερμίδας, η εξαφάνιση των ρυτίδων και η βελτίωση του σχήματος του προσώπου χωρίς χειρουργική παρέμβαση.

Το υγρό Lifting μπορεί να βελτιώσει άμεσα την εμφάνιση του προσώπου και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου. Η διάρκεια του αποτελέσματος των υαλουρονικών και του υδροξιαπατίτη είναι περίπου 1,5 με 2 χρόνια ενώ το Botox και οι θεραπείες με βλαστοκύτταρα χρειάζονται να επαναληφθούν σε συντομότερα χρονικά διαστήματα.

Η γιατρός θα διαγνώσει τα προβλήματα κάθε ασθενούς  και μπορεί να προγραμματίσετε την θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Το υγρό lifting μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες laser fractional και photorejuvenation καθώς και με βλεφαροπλαστική για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες περιστατικών, κάνετε click εδώ.
Υγρό Lifting

Υγρό Lifting