Επικοινωνία

Επικοινωνία
Αλκιβιάδου 110, 18532, Πειραιάς
τηλ. 210 4178373
fax. 210 4123027
e-mail tzivaridou@plastikos.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Πλαστική Χειρουργική

Η Πλαστική Χειρουργική είναι μια ιατρική ειδικότητα αφιερωμένη στην βελτίωση και αποκατάσταση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας του σώματος.
Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να διαχωριστεί σε δύο κατηγορίες:
  • την Επανορθωτική Χειρουργική που αποκαθιστά την μορφή και την λειτουργικότητα που έχουν χαθεί μετά από ατύχημα, ασθένεια ή εκ γενετής ανωμαλίες και
  • την Αισθητική Χειρουργική που αποκαθιστά αισθητικής φύσεως ατέλειες του προσώπου και του σώματος.
Οι περισσότερες από αυτές τις επεμβάσεις συνδυάζουν μεταξύ τους στοιχεία γιατί ο στόχος είναι πάντα η αρμονία και η λειτουργικότητα είτε το πρόβλημα ξεκινά από παθολογικά αίτια είτε από δυσφορία προς την εξωτερική μας εμφάνιση.

Η Δέσποινα - Νέλλη Τζιβαρίδου είναι Πλαστική Χειρουργός που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί μετά από μία λεπτομερή εξέταση της γενικής κατάστασης της υγείας σας και την ανάλυση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σας.

Για κάθε ασθενή υπάρχει εξατομικευμένη προσέγγιση και θεραπεία που πρέπει να μελετηθούν και να προγραμματιστούν σωστά έτσι ώστε να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να έχετε μια προσωπική επικοινωνία με την γιατρό καλέστε για ραντεβού στο τηλέφωνο 210 4178373 ή επικοινωνήστε online εδώ.
Πλαστική Χειρουργική