Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Επίσης γνωστή και ως μεσοθεραπεία ενυδάτωσης.

Από τις λέξεις ‹‹ μέσος ›› και ‹‹ θεραπεία›› είναι μια μη χειρουργική θεραπεία, που σκοπό έχει την έγχυση ουσιών στο χόριο του δέρματος, την περιοχή ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος. Εκεί βρίσκονται τα κύτταρα από τα οποία παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη και γίνεται η αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η θεραπεία γίνεται με ειδικές πολύ ψιλές βελονίτσες, κατάλληλες σύριγγες και ειδικά υγρά σκευάσματα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν ως βάση κυρίως το υαλουρονικό (για την ενυδάτωση της επιδερμίδας), τις πολυβιταμίνες, συσφηκτικές ουσίες, αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, και ανόργανες ουσίες που χρησιμοποιούνται στον μεταβολισμό των κυττάρων.

Η μεσοθεραπεία επαναλαμβάνεται 4-6 φορές ανά 1 εβδομάδα και ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου, μπορεί να επαναληφτεί ανά 3μήνο ή 6μήνο.

Τα αποτελέσματα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας, η σφριγηλότητα του δέρματος, η ανάπλαση των κυττάρων και μια όψη λαμπερή και φρέσκια.

Η μεσοθεραπεία συνδυάζεται με fraxional laser για την ανάπλαση του προσώπου και την αφαίρεση ψιλών ουλών και ρυτίδων, με laser photorejuvenation για την απομάκρυνση κηλίδων και ευρυαγγειών προσώπου, με Botox και Yαλουρονικό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22 (3ος όροφος), Πειραιάς

tzivaridou@plastikos.gr

Δευτέρα - Παρασκευή:
11:00 - 20:00